top of page

ПРАВИЛА МАГАЗИНУ

Сервіс

Це розділ про обслуговування клієнтів. Це чудове місце для написання довгих текстів про компанію та послуги, а найголовніше, тут можна дізнатися як отримати підтримку магазину. Написання детальної політики з обслуговування клієнтів – це чудовий спосіб побудови довірчих відносин із клієнтами.​

Це другий розділ про обслуговування клієнтів. Натисніть тут, щоб додати та відредагувати ваш текст. Все просто. Натисніть «Редагувати текст» або клацніть двічі, щоб додати текст про обслуговування клієнтів і налаштувати шрифт. Тут ви можете публікувати історії та розповідати відвідувачам більше про себе.

Конфіденційність 

Це розділ про політику конфіденційності та безпеки. Тут ви можете інформувати ваших клієнтів про використання, зберігання та захист особистої інформації. Детальніше розповідайте про банківські послуги третіх сторін щодо перевірки платежів, способу збору даних або комунікації з клієнтом після успішної покупки.

 

Конфіденційність вашого клієнта має пріоритетне значення для бізнесу, тому приділіть час розробці чіткої та детальної політики. Надання чіткої інформації — це чудовий спосіб побудови довірчих відносин із клієнтами.

Оптова торгівля

Це розділ про оптову торгівлю. Тут чудове місце, щоб розказати роздрібним продавцям про те, як можна продавати ваші чудові товари. Опишіть усе простою мовою та надайте якомога більше інформації, щоб просувати свій бізнес і вивести його на новий рівень.

Це другий розділ про оптову торгівлю. Натисніть тут, щоб додати та відредагувати ваш текст. Все просто. Натисніть «Редагувати текст» або клацніть двічі, щоб додати текст про політику оптової торгівлі та налаштувати шрифт. Тут ви можете публікувати історії та розповідати відвідувачам більше про себе.

СПОСОБИ ОПЛАТИ
Способи оплати

- Кредитні/дебетові картки
- PAYPAL
- Офлайн-платежі

bottom of page