top of page

ДОСТАВКА ТА ПОВЕРНЕННЯ

Політика доставки

Це перший розділ про доставку. Тут ви можете вказати детальну інформацію про способи доставки, упаковку та вартість. Надання чіткої інформації – це чудовий спосіб побудови довірчих відносин із клієнтами!

Це другий розділ про доставку. Натисніть тут, щоб додати та відредагувати ваш текст. Все просто. Натисніть «Редагувати текст» або клацніть двічі, щоб додати текст про доставку і налаштувати шрифт. Тут ви можете публікувати історії та розповідати відвідувачам більше про себе.

Повернення та обмін

Це розділ про правила повернення товарів і коштів. Тут ви можете розповісти клієнтам, що потрібно зробити, якщо вони незадоволені покупкою. Чітка політика повернення коштів або обміну – це чудовий спосіб побудови довірчих відносин із клієнтами.

 

Це другий розділ про правила повернення товарів і коштів. Натисніть тут, щоб додати та відредагувати ваш текст. Все просто. Натисніть «Редагувати текст» або клацніть двічі, щоб додати текст про повернення коштів і налаштувати шрифт. Тут ви можете публікувати історії та розповідати відвідувачам більше про себе.

bottom of page