top of page

Vi bygger en solid fremtid

Gode, pålitelige byggere siden 1968

Bygg er vårt felt

MKR Byggefirma utfører  kvalitetsprosjekter

Næring

Et avsnitt. Klikk her for å legge til tekst og redigere. Klikk på «Rediger tekst» eller dobbeltklikk for å legge til ditt innhold og endre skrifttypen.

Du må gjerne dra og slippe hvor som helst på siden.

Dette er en bra plass til å skrive en lang tekst om ditt selskap og dine tjenester. Du kan bruke plassen til å fortelle mer detaljert om ditt selskap. Fortell om teamet ditt og hvilke tjenester du tilbyr.

Fortell besøkende historien om ideen bak virksomheten din og hva som skiller deg fra konkurrentene dine.

Infrastruktur

Et avsnitt. Klikk her for å legge til tekst og redigere. Klikk på «Rediger tekst» eller dobbeltklikk for å legge til innhold og endre skrifttypen.

Dette er en bra plass til å skrive en lang tekst om ditt selskap og dine tjenester. Du kan bruke plassen til å fortelle mer detaljert om ditt selskap. Fortell om teamet ditt og hvilke tjenester du tilbyr.

Bolig

Et avsnitt. Klikk her for å legge til din egen tekst og redigere meg. Det er enkelt. Bare klikk på «Rediger tekst» eller dobbeltklikk på meg for å legge til eget ditt innhold og gjøre endringer i skrifttypen. Dette er en bra plass hvor du kan fortelle en historie og la brukerne dine få vite litt mer om deg.

Hvem vi er

Om vårt firma

Jeg er et avsnitt. Klikk her for å legge til din egen tekst og redigere meg. Det er lett. Bare klikk på "Rediger tekst" eller dobbeltklikk for å legge til ditt eget innhold og endre skrifttypen. Her kan du fortelle brukerne dine litt mer om deg.

1968

Etableringsår

282

Ferdigstilte prosjekter

150

Ansatte

35

Bedriftspartnere

Adam Masterson

Adm. dir., MKR Byggfirma

Våre tjenester

Vi tilbyr en rekke tjenester for å dekke dine behov

Et avsnitt. Klikk her for å legge til tekst og redigere. La brukerne bli kjent med deg.

Næringsbygging

Boligbygging

Byggplanlegging

Anleggsledelse

Særskilte prosjekter

Bygging av infrastruktur

Sivilingeniører

Landskapsbygging

Hva vi gjør

Våre prosjekter

Et avsnitt. Klikk her for å legge til tekst og redigere. Dette er en bra plass hvor du kan fortelle en historie og la brukerne få vite mer om deg.

Våre klienter

Vi mener at alle våre klienter er våre partnere

bottom of page