top of page

Bouwen aan de toekomst

Eerlijke, betrouwbare bouwers sinds 1968

Bouwen is wat we doen

MCR geeft leiding aan kwaliteitsprojecten

Commercieel

Klik hier om tekst toe te voegen en te bewerken. Het is simpel. Klik op "Tekst bewerken" of dubbelklik om inhoud toe te voegen en het lettertype te wijzigen. Slepen en neerzetten kan waar je maar wilt op je pagina.

 

Dit is een geweldige ruimte om een lange tekst over je bedrijf en je diensten te schrijven. Je kunt deze ruimte gebruiken om wat meer in te gaan op je bedrijf. Praat over je team en welke diensten je levert. Vertel je bezoekers het verhaal van hoe je op het idee voor je bedrijf kwam en wat je anders maakt dan je concurrenten.

Infrastructuur

Klik hier om tekst toe te voegen en te bewerken. Het is simpel. Klik op "Tekst bewerken", of dubbelklik om content toe te voegen en het lettertype te wijzigen.

Dit is een geweldige ruimte om een lange tekst over je bedrijf en je diensten te schrijven. Je kunt deze ruimte gebruiken om wat meer in te gaan op je bedrijf. Praat over je team en welke diensten je levert.

Woningen

Ik ben een paragraaf. Klik hier om tekst toe te voegen en te bewerken. Het is simpel. Klik op "Tekst bewerken" of dubbelklik om inhoud toe te voegen en het lettertype te wijzigen. Slepen en neerzetten kan waar je maar wilt op je pagina. Dit is een geschikte plek om je bezoekers wat meer over jezelf te vertellen.

Wie we zijn

Over ons bedrijf

Klik hier om tekst toe te voegen en te bewerken. Het is simpel. Klik op "Tekst bewerken" of dubbelklik om inhoud toe te voegen en het lettertype te wijzigen. Vertel je bezoekers hier wat meer over jezelf en wat je zoal bezighoudt.

1968

Jaar van oprichting

282

Voltooide projecten

150

Werknemers

35

Zakenpartners

Aaron Masterson

CEO, MCR Constructie

Onze diensten

We bieden een scala aan doelgerichte diensten

Ik ben een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen. Vertel je bezoekers meer jezelf.

Commerciële constructie

Woning constructie

Pre-constructie

Terreinbeheer

Speciale projecten

Infrastructuur constructie

Civiele techniek

Tuinarchitectuur

Wat we doen

Onze projecten

Ik ben een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen. Dit is een geschikte plek om je bezoekers iets meer over jezelf te vertellen.

Onze klanten

Klanten stellen samenwerking met ons op prijs

bottom of page