top of page

Åžart ve KoÅŸullar

Åžart ve koÅŸullar (“Åžartlar”), sitenin sahibi tarafınca tanımlanan bir dizi yasal ÅŸarttır. Söz konusu sitenin ziyaretçilerinin etkinliklerine yönelik ÅŸart ve koÅŸulları ve site ziyaretçileri ile site sahibi arasındaki iliÅŸkiyi belirlerler.
Åžartlar, her sitenin kendi gereksinimleri ve doÄŸasına göre tanımlanmalıdır. ÖrneÄŸin, e-ticaret iÅŸlemlerinde müÅŸterilere ürünler sunan bir sitenin, yalnızca bilgi saÄŸlayan bir siteninkinden farklı Åžartları bulunması gerekir.    
Åžartlar, site sahibine kendini potansiyel yasal risklerden koruma yetisini sunar.

 

Şart ve Koşullarınızda genel olarak nelere yer vermeniz gerekir?

 

  1. Sitenizi kimlerin kullanabileceÄŸi; hesap oluÅŸturmak için ne tür gerekliliklerin bulunduÄŸu (hesapların kullanılması durumunda)

  2. MüÅŸterilere sunulan temel ticari Åžartlar

  3. Teklifleri değiştirme hakkının saklı tutulması

  4. Hizmet ve ürünlere yönelik garantiler ve sorumluluk

  5. Fikri mülkiyet, telif hakkı ve logoların kime ait olduÄŸu

  6. Üye hesabını askıya alma ya da iptal etme hakkı

  7. Tazminat

  8. YükümlülüÄŸün sınırlandırılması

  9. Şartları değiştirme hakkı

  10. Kanun tercihi ve anlaÅŸmazlıkların çözümü

  11. Ä°letiÅŸim bilgileri

 

Åžart ve KoÅŸulları içeren bir sayfa oluÅŸturma hakkında daha fazla bilgi almak için bu destek makalesine göz atabilirsiniz

Burada sunulan açıklamalar ve bilgiler, yalnızca genel açıklamalar, bilgiler ve örneklerden oluÅŸur. Bu makaleyi hukuki bir tavsiye veya gerçekte ne yapmanız gerektiÄŸi konusunda bir öneri olarak yorumlamamalısınız. Gizlilik politikanızı oluÅŸturma aÅŸamasında bilgi ve yardım almak için hukuki danışmanlık hizmeti almanızı öneririz. 

bottom of page