top of page

OVER

Klik hier om tekst toe te voegen en te bewerken. Het is simpel. Klik op "Tekst bewerken" of dubbelklik om inhoud toe te voegen en het lettertype te wijzigen. Slepen en neerzetten kan waar je maar wilt op je pagina. Vertel je bezoekers hier wat meer over jezelf en wat je zoal bezighoudt.

Dit is een goede ruimte om een lange tekst over je bedrijf en je diensten te schrijven. Gebruik het om iets meer in detail te treden over je bedrijf. Vertel over je team en welke diensten je levert. Laat je bezoekers weten waar je bedrijfsidee vandaan kwam, en wat jou anders maakt dan je concurrenten. Laat je bedrijf opvallen en zorg dat je bezoekers weten wie je bent en wat jou en je team zoal bezighoudt.

Wix heeft een passie voor het maken van templates waarmee je top websites kunt bouwen. Dat is allemaal te danken aan de ondersteuning en feedback van klanten zoals jij! Blijf via support op de hoogte van nieuwe releases en wat er komen gaat. Vertel ons wat je denkt en geef feedback op het Wix Forum. Ga naar de Wix Arena en maak contact met een van onze Wix Pro-ontwerpers, als je wilt profiteren van de skills van een professional. Meer hulp nodig? Typ je vragen dan in het ondersteuningsforum en krijg direct antwoord. Ga naar Wix Blog om op de hoogte te blijven van alles over Wix, inclusief tips en meer!

bottom of page