top of page

Vi er
Projekt Hør Mig

Vi har allerede gjort en kæmpe forskel for mere end 20.000 kvinder

Om projektet

Afsnit. Klik her for at tilføje din egen tekst og redigere. Klik på “Rediger tekst” eller dobbeltklik for at tilføje dit eget indhold og ændre skrifttypen. Afsnittet kan indsættes hvor som helst på siden med træk og placer. Dette er et godt sted at fortælle lidt om dig selv, og lade dine brugere lære dig bedre at kende.

​Her er det et godt sted at skrive en lang tekst om din virksomhed og dine services. Du kan bruge denne plads til at gå lidt i dybden med din virksomhed.

Tal om dit team og de services, du tilbyder. Fortæl dine besøgende historien om, hvordan du kom på idéen til din virksomhed, og hvordan du adskiller dig fra dine konkurrenter. Få din virksomhed til at skille sig ud og vis dine besøgende, hvem du er.

Den barske sandhed

60 %

Af ofre melder det ikke til politiet

80 %

Af ofre fastholder kontakten til misbrugeren

20k+

Kvinder har modtaget vores støtte

Årsrapport

Afsnit. Klik her for at redigere og tilføje din tekst. Det er nemt; klik på “Rediger tekst” eller dobbeltklik for at tilføje dit eget indhold og ændre skrifttypen. Indsæt afsnittet hvor som helst på siden med træk og placer. Dette er et godt sted at fortælle lidt om dig selv, og lade dine brugere lære dig bedre at kende.

bottom of page