top of page

Realizujeme
vaše sny

Čestně a spolehlivě, již od roku 1968

Stavění je náš život

Stavební firma KON realizuje kvalitní projekty

Komerční

Jsem odstavec. Kliknutím sem přidáte vlastní text a upravíte mě. Je to snadné. Stačí kliknout na „Upravit text“ nebo na mě dvakrát kliknout a můžete přidat vlastní obsah a měnit font. Přetáhněte mě kamkoli na vaší stránce.

Toto je ideální místo, kam můžete napsat dlouhý text o vaší společnosti a vašich službách. Zde můžete uvést podrobnější informace o vaší společnosti. Řekněte něco o vašem týmu a o tom, jaké služby poskytujete. Sdílejte s návštěvníky příběh, který stojí za vaším nápadem podnikat a čím se odlišujete od konkurence.

Infrastruktura

Jsem odstavec. Kliknutím přidáte vlastní text a upravíte mě. Je to snadné. Stačí kliknout dvakrát nebo na „Upravit text“ a můžete přidat vlastní obsah a měnit font.

Toto je ideální místo, kam můžete napsat dlouhý text o vaší společnosti a vašich službách. Zde můžete uvést podrobnější informace o vaší společnosti. Řekněte něco o vašem týmu a o poskytovaných službách.

Rezidenční

Jsem odstavec. Kliknutím sem přidáte vlastní text a upravíte mě. Je to snadné. Stačí kliknout na „Upravit text“ nebo na mě dvakrát kliknout a můžete přidat vlastní obsah a měnit font. Přetáhněte mě kamkoli na vaší stránce. Toto je ideální místo, kde můžete vyprávět svůj příběh a ještě o sobě něco říct.

Kdo jsme

O naší firmě

Jsem odstavec. Kliknutím přidáte vlastní text a upravíte mě. Je to snadné. Stačí kliknout dvakrát nebo na „Upravit text“ a můžete přidat vlastní obsah a měnit font. Toto je ideální místo, kde můžete vyprávět svůj příběh a ještě o sobě něco říct.

1968

Rok založení

282

Dokončených projektů

150

Zaměstnanců

35

Obchodních partnerů

Adam Mastersov

CEO, Stavební firma KON

Naše služby

Naše široké spektrum služeb vyplní každé vaše přání

Jsem odstavec. Kliknutím sem přidáte vlastní text a upravíte mě. Představte se uživatelům.

Komerční  stavby

Rezidenční stavby

Přípravné práce

Stavební   práce

Speciální projekty

Rozvod infrastruktury

Stavební inženýrství

Terénní   úpravy

Co děláme

Naše projekty

Jsem odstavec. Kliknutím přidáte vlastní text a upravíte mě. Toto je ideální místo, kde můžete vyprávět svůj příběh a uživatelům o sobě ještě něco říct.

Naši klienti

Každý klient je pro nás dlouhodobý partner

bottom of page