top of page

Obchodní podmínky

Péče o zákazníka

Jsem oddíl péče o zákazníky. Zde můžete napsat dlouhý text o vaší firmě a vašich službách a hlavně pokyny, jak kontaktovat váš obchod v případě dotazů. Podrobné zásady péče o zákazníky představují skvělý způsob, jak vytvořit vzájemnou důvěru a ujistit zákazníky, že se nemusí bát nakupovat.


Jsem druhý odstavec vašeho oddílu péče o zákazníky. Kliknutím sem přidáte vlastní text a upravíte mě. Stačí kliknout na „Upravit text“ nebo na mě dvakrát kliknout a můžete přidat podrobné zásady a měnit font. Toto je ideální místo, kde můžete vyprávět svůj příběh a uživatelům o sobě ještě něco říct.

Zásady soukromí

Jsem oddíl s podmínkami ochrany soukromí a bezpečnosti. Je to ideální místo, kde můžete zákazníky informovat o tom, jak používáte, ukládáte a chráníte jejich osobní informace. Přidejte informace o použití bankovnictví třetích stran za účelem ověření platby, shromažďování dat nebo kontaktování uživatelů po dokončení nákupu.


Soukromí vašich uživatelů je pro vaše podnikání tou nejvyšší prioritou, proto sem napište přesné a podrobné podmínky. Použitím přímočarého jazyka vybudujete vzájemnou důvěru a motivujete uživatele, aby se na váš web vraceli!

Platební metody

Platební metody

- Kreditní a debetní karty
- PAYPAL
- Offline platby

bottom of page