Wix Help Center

    One of my images is not displaying correctly when published

    Ticket by tgifreyday | April 22, 2014 | Known Bug
    • The top of the image should read, in big letters, "WHY BUY LOCAL?". The image is seen correctly in the editor, but not in the live version after publishing. 

      http://www.livelocalandprosper.com/#!why-buy-local/c1y1n

    Replies (6)

    • Reply from Or Y | April 22, 2014

      Please note that I have been able to track the headline on the live site in the link you have provided:

       

       

      If you still encounter issues, please provide us with a screenshot of the problem, the Editor and the live site in comparison.

       

      For instructions on how to take a screenshot, please use this link.
       

      To upload the screenshot, simply click on the "Upload" button and follow the steps.
       

       

      Thank you, and please do not hesitate to contact us anytime.

      All the best, Or
    • Reply from tgifreyday | April 22, 2014

      Please re-read my posted issue again.  I did not say that the headline wasn't showing, I said that the top of the image was not showing.  

    • Reply from tgifreyday | April 22, 2014

      The top of the IMAGE should look like this

       

    • Reply from Or Y | April 22, 2014

      Thank you for the information. We will look into this and get back to you as soon as possible.

       

      Thank you for your patience.

       

       

      All the best, Or
    • Reply from tgifreyday | April 22, 2014

      I figured it out already.  I had to reinstall the html code for some reason.  

    • Reply from Or Y | April 22, 2014

      We are always here and glad to help, please feel free to contact us anytime.

      All the best, Or