Wix Answers

Do not post confidential info such as passwords or financial information.
Cancel
Post Question
wix Wix Team

This usually happens when the domain is pointing to 2 different IP addresses.
Please go here and insert your domain. Please make sure it points only to the IP you see in the box below (if you are not logged in, please log in first):

Please also check out our domain troubleshooter.

Replies (326 replies total)

Show my replies first
  • edTelligence

    Replied by edTelligence 2 days ago

    I have no idea what you mean.  I went to the site mentioned and have no idea what to do.  This is very frustrating. I don't think that is the issue given it does show up sometimes.  The problem is I need it accessible full time.  It is about 50%, and I see this is an issue with many accounts via the other posts.  This is a very recent issue.  We have had this site up for at least 12 months with no issues.  Why all of the sudden now?  Please advise.  Thank you.

    • nitzan Wix Team

      Replied by nitzan 2 days ago

      Hi,

      Thank you for your query.

      I'm sorry for the inconvenience that this issue is causing you.

      I can see you have 2 domains. On which one of them you are having this problem? 

      Please provide us with a screen shot of what is coming up instead of the site.

      For instructions on how to take a screenshot, please use this link.
       

      To upload the screenshot, simply click on the "Upload" button and follow the steps.
       

       

       

      Waiting for your reply.

      All the best, Nitzan - Wix support
  • ashleybiddle2017

    Replied by ashleybiddle2017 3 days ago

    My website only comes up sometimes since I published it. Even when I type in the address. When it isn't working it takes you to the wix signup page. http://ashleybiddle2017.wix.com/ashleybiddle

    • Ilia Wix Team

      Replied by Ilia 2 days ago

      Hi,

      I was able to view your site without any issues.

      While browsing on the web, your computer and browser stores various information. This build up of information can sometimes cause conflict.

      Please clear your browser's cache. You can find step by step instructions here.
       

      Best regards

      Ilia - Wix Support
  • mjohannin1

    Replied by mjohannin1 April 8, 2014

    My site shows up blank for some customers and others say there are a bunch a blank boxes. If they click on the blank box, it will bring up a product at that point but most people wouldn't click in a blank box. Please help.

    • Barrios Wix Team

      Replied by Barrios April 9, 2014

      Hi,

       

      I checked your site using various browsers and was not able to recreate the issue on our end.

       

      Wix is compatible with Internet Explorer (version 9 and above), Firefox, Chrome and Safari.
       

      With the new HTML editor we give you option to use the advanced HTML5 technology which entails new capabilities and solutions for your site as well as comprehensive support for mobile devices. However, HTML5 is still a relatively new technology and it not yet fully supported by all browsers. These browsers will catch up with this technology, but to make sure things run smoothly, please make sure to update all your browsers to the most recent versions. You can easily check how well does your current browser support HTML5  here.
       

      To download the latest Google Chrome browser please click  here
      To download the latest Firefox browser please click  here
      To download the latest Safari browser for Mac please click  here
      To download the latest Internet Explorer browser please click  here
       

      You can also check out this site to see a detailed look at which browsers are better optimized for HTML5. 
       

      Notes
      1. Microsoft does not support IE9 on Windows XP. If you're using Windows XP, we suggest you use another browser. We hope Microsoft will provide a solution for supporting HTML5 in the Windows XP Operating System soon.

      You can see Microsoft's answer from their support here as well as a more in-depth explanation from their support forums here.


      2. If your viewers use IE8 please find instructions here.

       

      Should the problem persist  please provide us with a screen shot of the problem. For instructions on how to take a screenshot, please use this link.

       

      To upload the screenshot, simply click on the "Upload" button and follow the steps.

       

       

      We are here should you require further assistance

  • melaniemealey

    Replied by melaniemealey April 7, 2014

    My site (melaniemealey.wix.com/ela9) is often "not working" when my students and their parents need it. I can't provide a screenshot of the problem, since they are verbally reporting it to me. It seems that students using a Mac have more success.

    When I emailed the link to one person to test, she said "I can't access it from my computer at work - says it's questionable." 

    I have checked that the domain is pointing to only one location, although it is NOT the one listed above (it is pointing to 216.185.152.111, according to whatsmydns.net).

    I understand that you have provided a domain troubleshooter, but I don't know enough about how this works to use that page successfully.

    This is a major problem, obviously! Can you please help me ASAP? I need step-by-step instructions, as I'm not very knowledgeable about the behind-the-scenes of websites.

    • Gat Wix Team

      Replied by Gat April 7, 2014

      Hey,

      I checked your site using a PC and was able to view it properly on several browsers:

      You can ask your students to  go through the steps provided here to make sure that your issue is not a local one. 

       

      **Please note that your site is not connected to a domain. A domain is a unique URL you need to purchase from a domain hosting company and it look like " www.ela9.com"... :)

       

      Please don't hesitate to contact us for any further assistance.
      Gat Wix Team.
  • johnesmeyer

    Replied by johnesmeyer April 7, 2014

    Website only comes up when I use top bar and type in www.johnesmeyer.com. Also website doesn't look nor respond like the preview

    • Gat Wix Team

      Replied by Gat April 7, 2014

      Hello,

      Regarding the first issue I understand that you mean that you can't find you site on search engines. 

      I checked your site and I can see Google hasn't crawled it yet.

      Please be aware that it can take anywhere from 1 – 3 months for your site to be crawled and indexed in order to appear in search engines such as Google or Yahoo. This waiting period is the same for all websites, not just those created using Wix.

       

      To see if Google has indexed your website, as well as the last time this happened i.e. to see a cached version of your website, enter your website’s URL with the word cache: before it in the Google search. For example: cache:www.mydomain.com If your website comes up, this means Google has already indexed it.

       

      Remember, if your website has not been crawled and it has been less than 3 months since publishing, don’t worry – give it a little time and try again.

      Alternatively, you can help speed up this process by submitting your website to search engines directly.

       

      Regarding your second issue, I checked your editor and was unable to see any difference between the live site and editor:

       

      Live site:

       

      Editor:

      Please provide us with a screen shot of the problem. For instructions on how to take a screenshot, please use this link.
       

      To upload the screenshot, simply click on the "Upload" button and follow the steps.
       

       

      Gat Wix Team.
  • RussellLewisWeddings

    Replied by RussellLewisWeddings April 4, 2014

    I've just reconfigured my site to HTML5 and although it works better on the platforms it displays on it appears to have a glitch which means that some of my clients only see a white screen - www.russelllewisphotography.co.uk.  My domain only points to one IP address?  It would seem from this thread that it is an ongoing problem, is the best thing to do at this stage to revert to the old flash site?  Thanks, Russell

    • gills2 Wix Team

      Replied by gills2 April 4, 2014

      Hey Russel,

       

      I checked your site 'www.russelllewisphotography.co.uk' and it is up and running perfectly.

      What happens when you try accessing your live site? Do you receive an error message?

      Please provide us with a screen shot of the problem. For instructions on how to take a screenshot, please use this link.

       

      Please note Wix is compatible with Internet Explorer (version 9 and above), Firefox, Chrome and Safari.
       

      You can easily check how well does your current browser support HTML5  here.
       

      To download the latest Google Chrome browser please click  here
      To download the latest Firefox browser please click  here
      To download the latest Safari browser for Mac please click  here
      To download the latest Internet Explorer browser please click  here
       

       If your viewers use IE8 please find instructions here.

       

       

      Thanks,

      Gill, Wix Team
    • RussellLewisWeddings

      Replied by RussellLewisWeddings April 7, 2014

      Hi, thanks for your quick reply.  I can't take a screen shot on my blackberry phone, it is rubbish and I'm looking forward to getting rid of it so I wasn't too worried about that not working with the site.  What was more of a concern was a client on an iphone 5 and laptop not seeing the site, presumably both using Safari.  Again I can't provide screen shots as they aren't my devices.  If it's the same as on my blackberry then when you enter www.russelllewisphotography.co.uk the address bar quickly shows a web address I have pointing to the site (www.russelllewisweddings.com) and then the correct address shows (www.russelllewisphotography.co.uk), no message comes up but the loading bar suggests something is loading but the screen remains white.

    • Natty Wix Team

      Replied by Natty April 7, 2014

      To enable and personalize your mobile preloader:
       
       
      1. From the left side of the Mobile Editor, click the gear icon to open "Mobile Settings".
      2. From "Mobile Settings", click "Mobile Preloader".
      3. Check the checkbox next to "Enable Preloader".
      4. Under "Company/Site Name", type your company or site name in the field.
      5. Under "Upload a logo or image that represents your site", click "Upload" to add an image.
      5. From the image gallery, click "Upload Images" to upload a new image or select an existing one. Click "Change Image".
       
      Recommended image size: 256 x 256px.
       
      6. Click "Done".
       
      Your mobile preloader will now be personalized and when your site loads on a mobile device, your logo and company/site name will appear as the preloader.
       
      For more information about Mobile click here.
       
       

       

    • RussellLewisWeddings

      Replied by RussellLewisWeddings April 7, 2014

      Thanks, that's fine and I've set it up just so that it's done but it has made no difference to the white screen shown on my blackberry...

    • gills2 Wix Team

      Replied by gills2 April 7, 2014

      Hey,

       

      Unfortunately this is not possible at the moment. 

      We currently support all browsers on iPhone and Android devices. 

      Please feel free to vote for other devices in this thread!

       

      For more information about the optimized mobile view, click here.

      To read about our feature updates, please click here.

       

      Thanks,

      Gill, Wix Team
  • website-manager

    Replied by website-manager April 4, 2014

    Hi.

    When Firefox tries to load any of my wix websites, the page is blank although the title loads.

    After searching, I learned that this was supposedly a wix bug that was supposedly fixed in 2013. Following some wix team suggestions I found, I cleared the cache for "Everything", I added a pop up blocker exemption, and Firefox is the latest release. Other users of my site have reported this problem so it is not just me. Opera worked fine after I updated to latest version. 

    The attached picture is what the page displays as. Blank.

    Thanks for your help.

    • Ilia Wix Team

      Replied by Ilia April 4, 2014

      Hi,

      I was unable to recreate this issue on my end using Google Chrome and Firefox.

      While browsing on the web, your computer and browser stores various information. This build up of information can sometimes cause conflict.

      Please clear your browser's cache. You can find step by step instructions here.
       

       

      Best regards

      Ilia - Wix Support
  • nick

    Replied by nick April 3, 2014

    All the servers except 4 have the same number.  The 4 had no number but a red "X" 

    • nick

      Replied by nick April 4, 2014

      Help!    Thank you..

    • Ilia Wix Team

      Replied by Ilia April 4, 2014

      Hi,

      I was able to see your site without any issues. Also your records appear to be in order as you can see here.

      While browsing on the web, your computer and browser stores various information. This build up of information can sometimes cause conflict.

      Please clear your browser's cache. You can find step by step instructions here.
       

       

      Best regards

      Ilia - Wix Support
  • emorrone

    Replied by emorrone April 2, 2014

    I am having the same issue.  I had it a couple weeks ago, then it worked.  Then yesterday, it worked until about 8:15 p.m. and today I still can not access my account.  My husband could see it at home yesterday, and not today.  Please help me.  Thank you.  emorrone.wix.com/Kiowa-counselor

    I tried the IP address, the first time it showed, 216.185.152.111 Then I tried again and received an error.  I closed everything started over and it shows the same IP address.  My page is still not visible.

    Thanks,

    Liz

    • Tal Wix Team

      Replied by Tal April 3, 2014

      Hi Liz,

       

      I checked your beautiful site and wasn't able to recreate the problem, I had no problem uploading it and it looks great:

       

      The IP solution is directed to users who pay for a Premium plan and use their own domain, so it's not relevant for you.

       

      Please try the following steps:

      1. Clear your browser's cache and cookies of "Everything". You can find step-by-step instructions here.

      2. Try using other browsers to open Wix. Recommended browsers include Google Chrome, Mozilla Firefox, and either IE or Safari (depending on whether you use a PC or a MAC).

       

      If you are still having issues, please provide us this information:

      1. What Operating System you're using (i.e. Mac OSX, Windows XP, etc.)
      2. What browsers you've tried - and include the version of the browser (can generally be found by going to Help > About within the browser).
      3. Attach a screenshot of the problem, if possible. For instructions on how to take a screenshot, click here.

       

      Thank you for your cooperation, we're waiting for your reply.

      Tal, Wix Team
  • tickinovernicely

    Replied by tickinovernicely April 2, 2014

    i have tried this but it comes up as 216.185.152.111

    • Itamar Wix Team

      Replied by Itamar April 2, 2014

      Please note the Best Reply above is for sites with domain connected.

      In your case, if you can't view your Wix sites, please clear your browser's cache. You can find step by step instructions here.

      If after doing so the problem persists, please let us know.

      Itamar, Wix team

Add reply

Mark this reply as Best Reply
Close open child tickets
Post reply